Ammattijärjestäjä

Ammattijärjestäjä on koulutettu ja Suomen ammattijärjestäjät ry:n eettisiin periaatteisiin sitoutunut arjen auttaja. Sinun on hyvä tietää että etenemme sinun tahtiisi, selvitämme yhdessä mistä haluat luopua ja mitä kannattaa säilyttää. Joskus voi tuntua hankalalta päästää vierasta ihmistä oman kaaoksensa keskelle, mutta älä suotta siivoa etukäteen, tai turhaan pitkitä ratkaisuasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääset nopeammin paremman arjen alkuun!


Ammattijärjestäjän palvelut

Apunaiset auttavat niin raivaamisessa, karsimisessa, kuin järjestelyssäkin!

Myös muuttopakkaukset ja tavaroiden purkaminen paikoilleen hoituu. Ensimmäiseen uuteen kotiin muuttaessa voi olla tarpeen miettiä mitä tavaroita on hankittava ja miten pysyä budjetissa. Lapsiperheen arjessa, tai ikääntymisen kynnyksellä taas kotia voidaan katsoa sillä silmällä, että siitä tehdään karsimisen ja järjestelyn avulla mahdollisimman helppo ja turvallinen asua. Tai ehkäpä kaipaat vaan hetkeksi tukea oman raivausprojektisi toteuttamiseen, myös se onnistuu.


Järjestelypaketti

165€ / 3h

Tilaa

Tehojärjestely

288€ / 5h

Tilaa

Ensimmäinen tapaaminen, jossa yhdessä mietimme palvelutarpeesi, on maksuton Pirkanmaan ja Sastamalan alueella (muualle Suomeen kilometrikorvaus 0,42€/km tai sopimuksen mukaan).

Tuntiveloitus alkaen 60€/h, sis.alv 24%, kysy myös palvelupakettia (paketit ja hinnat yllä, voimme suunnitella sinulle myös ihan oman tarpeitasi vastaavan paketin). Muista hyödyntää kotitalousvähennys, lisätietoja www.vero.fi.

Huolehdimme myös roskien ja poistettavien tavaroiden ekologisesta kierrätyksestä. Jos tavaramäärä on suuri, veloitetaan esim. kaatopaikka- ja roskalavakulut.